ttcell

Inainte si dupa tratamentul cu raze infrarosii

Rezultate
Dupa primele 2- 3 sedinte intensive se pot da jos pana la 2 kg si pana la 3-4 cm in circumferinta; un tratament complex de slabire duce la pierderea a 6-8 kg si a peste 12-14 cm in circumferinta;

Tunelul cu infrarosii “fara celulita” da rezultate uimitoare in tratarea celulitei si obezitatii, datorita radiatiilor infrarosii de unda lunga, care ajuta la patrunderea in adancime, pana la 6 cm, a produselor profesionale folosite la tratament.
Patrunzand atat de adanc acestea produc spargerea nodulilor celulitici si eliminarea grasimilor. In nici un caz nu se produce o deshidratare a corpului. Dupa tratamentul cu infrarosii prin intermediul transpiratiei sunt pur si simplu impinse din corp metale grele, toxine, grasimi si toate substantele nocive care impiedica functionarea corecta a organismului si care incetinesc arderea grasimilor. Deocamdata nu s-a gasit o alta metoda mai performanta de eliminare a substantelor nocive, a metalelor grele si a grasimilor din corp, deoarece pe cale naturala aceasta nu este posibila.
Procedura
Dupa aplicarea tratamentului si infoliere, persoana este introdusa in tunelul cu infrarosii timp de 40 minute; aceasta perioada echivaleaza cu 80 minute efectuate in termosauna; dupa desfoliere se aplica o crema tratament puternic reducatoare care actioneaza in profunzime timp de 12 ore de la aplicare.

Sedintele trebuie efectuate intensiv minim de 3 ori/sapatamana, dupa obtinerea rezultatelor dorite fiind suficienta o sedinta la 10 zile pentru intretinere.

  • Pachetul “fara celulita” 700Ron
  • 5 sedinte de masaj anticelulitic
  • 5 impachetari in tunel cu infrarosu

Bonus 1 sedinta masaj relaxare

Pachetul “tunel”700

Impachetari SLABIRE TERMOSUDATIE in TUNEL CU INFRAROSII (40 min/sedinta)
10 sedinte = 750

Efecte
scaderea rapida in greutate;
eliminarea a 25% din celulita dupa un tratament complex;
eliminarea substantelor nocive din organism;
actiunea in profunzime a substantelor tratamentului;
imbunatatirea circulatiei sanguine;
eliminarea surplusului de apa retinuta in corp.


Contraindicati
femei insarcinate;
persoane care sufera de boli cardiace, cluastrofobie, spasmofilie;
persoane cu varice.

Diferenta dintre o sauna obisnuita si tunelul cu infrarosii este data de procentajul de grasimi si toxine eliminate in cursul unei sedinte. Daca la sauna obisnuita se elimina doar 15% grasimi, toxine si apa, in cazul tunelului se pot elimina pana la 70-75%apa si 24-30% grasimi si metale grele sau substante nocive.