Masaj ayurvedic

Masajul ayurvedic actioneaza ca un tonic pentru organism, deoarece ajuta la echilibrarea campurilor energetice. Prin urmare, dupa o singura sedinta,te vei simti plin de energie si vei avea mai multa pofta de viata.

Masajul ayurvedic

Deşi are o tradiţie de peste 3.000 de ani, masajul ayurvedic este recunoscut încă în întreaga lume, deoarece aduce îmbunătăţiri atât la nivel fizic, cât şi la nivel psihic. Fiindcă lista de beneficii pentru sănătate este foarte lungă, masajul ayurvedic a fost inclus în programul majorităţii saloanelor de SPA. Ajută la tonifierea musculaturii, combate starea de oboseală şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, ajută la înlăturarea tensiunii musculare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, revigorează organismul şi redă mobilitatea articulaţiilor înţepenite. Această tehnică de masaj urmăreşte să echilibreze „dosha”care diferă de la o persoană la alta. Dosha este un amestec de

Masajul ayurvedic

energii denumite „vata”, „pitta” şi „kapha”, care influen­ţează toate organele.  La fel ca fluxurile energetice complementare Yin şi Yang din medicina chineză, doshele din Ayurveda sunt trei energii biologice care guvernează organismele vii şi de al căror echilibru depinde direct starea de sănătate. 

Masajul ayurvedic se concentreaza pe promovarea si echilibrarea fluxului de energie de viata, prin intermediul organismului si manipularea de centre energetice ale corpului. Ca si alte forme de masaj, masajul Ayurvedic promoveaza, de asemenea, circulatia sangelui, limfatica, eliberand rigiditatea si stimularea functiei organelor corpului.

Pret masaj ayurvedic

 1 sedinta 50 lei/ 60 minute

 

calitate

Programeaza-te acuma!

Masajul Ayurvedic trateaza atat corpul cat si mintea, oferind relaxarea  totala persoanelor cu un stil de viata stresant. Manevrele speciale de masaj indian cu uleiuri aromatice calde ajuta toate sistemele corpului sa se refaca si sa se vindece.

Bazat pe aromaterapie, acest masaj lucrează pe calea simțurilor pentru crearea unei stări generale de pace și recuperare. Se folosește o metoda relaxanta pentru deschiderea Chakrelor (cele 7 centre energetice principale) și rearmonizarea corp-minte-suflet într-o calatorie interioara  pe calea aromelor, sunetului și atingerii.