Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic completeaza procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode in diminuare si eliminarea celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

Masaj anticelulitic

MASAJUL ANTICELULITIC masaj local efectuat cu creme sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele afectate de celulita.
Masajul completeaza procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode in diminuare si eliminarea celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

masajul anticelulitic


Masajul anticelulitic este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita.


Rezultatele se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda, circulatia sanguina este imbunatatita, iar pielea este mai ferma si mai elastica.

Doare masajul anticelulitic ?

Da, deoarece este realizat destul de dur si de complex, prin frictionarea si framantarea pielii si a straturilor de grasimi acumulate in timp. De multe ori pot aparea mici vanatai. Masajul anticelulitic trebuie neaparat imbinat cu o alimentatie rationala, bazata pe legume si fructe, care sa ajute organismul sa elimine rapid toxinele din tesuturi.Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta/ saptamana pentru intretinere.Durata unei sedinte este de 60 minute.

Pret Masaj anticelulitic

Masaj de anticelulitic 1 sedinta 45 lei/ 60 minute

Abonament 10 sedinte 400ron

calitate

Programeaza-te acuma!

gradul 1 celulitaGradul I – este sesizabil doar la stangerea puternica a partii interioare sau a aripioarelor intre cele 2 degete. Acest grad de celulita se elimina relativ usor, printr-o alimentatie echilibrata si prin masaj anticelulitic profesional.

gradul 2 celulitaGradul II – se observa cand stai picior peste picior si la incodarea feselor, cand se observa mici gaurele in centrul acestora; de asemenea se observa fasii orizontale pe spatele piciorului sau in zona genunchilor fara a fi necesara strangerea

gradul 3 celulitaGradul III – este deja un grad avansat, iar aspectul de coaja de portocala este foarte vizibil la nivelulul abdomenului, partii interioare a bratelor, pe fese se observa gaurele fara a fi necesara incordarea lor.

gradul 4 celulitaGradul IV – este cel mai avansat ducand la o senzatie dureroasa a carnii de pe picioare si gambe, nodulii celulitci fiid foarte evidenti, iar vasele de sange se sparg cu trecerea timpului, ducand la un aspect de piele degerata.

Rezultate asteptate de la un Masaj anticelulitic


Rezultatele unui masaj anticelulitic nu vor întârzia să apară şi le vei observa chiar tu în: 
✓ Netezirea şi uniformizarea stratului de sub piele
✓ Micsorarea circumferinţei corporale şi accelerarea dispariţiei grăsimilor suplimentare. Acest efect se măsoară în centimetri
✓ Diminuarea , chiar dispariţia celulitei (în cazul celulitelor uşoare) şi a vergeturilor
✓ Dezintoxicare intensivă a organismului
✓ Intensificarea circulaţiei sanguine
✓ Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare
✓ Obţinerea unei siluete zvelte.

Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta/ saptamana pentru intretinere.