Masaj de relaxare

Masaj de relaxare este un masaj general cu scopul de eliminare rapida a oboselii, relaxare si generarea unei stari de buna dispozitie. Este foarte eficient in cazul starilor de oboseala accentuate.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare asa cum ii spune si numele reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta intr-o mare masura la eliminarea stresului si a oboselii.Masajul de relxare are si un efect terapeutic, acela de a stimula circulatia sangvina si de a ajuta la eliminarea toxinelor

masaj de relaxare

Masajul de relaxare precum si cel pentru intretinere este recomandat tuturor persoanelor care nu sufera de boli grave. De preferat sa se faca o data pe saptamana. Masajul de relaxare se executa prin masarea intregului corp cu miscari specifice pentru fiecare zona, folosind creme hidratante cu arome relaxante, sau uleiuri speciale pentru masaj.Va veti putea mentine starea de sanatate si veti tine boala la distanta.

Daca masajul anticelulitic este unul dur si cuprinde toate zonele afectate de celulita, acesta este unul extrem de placut, relaxant si revigorant. Acesta se efectueaza cu uleiuri esentiale relaxante, tonifiante si drenante pentru punerea sangelui in miscare

Reducerea tensiunii musculare, obtinuta prin masaj, este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda, inlaturand somnolenta din timpul zilei si insomnia.

Pret Masaj

Masaj de relaxare 1 sedinta 45 lei/60 minute

Abonament 10 sedinte 400ron

calitate

Programeaza-te acuma!

Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinere organismului intr-o stare de functionare perfecta perfecta. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia.

Avantajele masajului de relaxare

✓ ajută la relaxarea şi tonifierea musculară specifică unui organism sănătos

✓ înlătură starea de oboseală prin relaxarea sistemului nervos şi a celui hormonal

✓ ajută, alături de celelalte tratamente, la eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism şi la regenerarea ţesuturilor.

Iar dacă tot ce ţi-am spus mai sus nu te-a convins, mai trebuie precizat şi că uleiurile şi cremele folosite la masaj de relaxare au efect aromoterapeutic de relaxare ca tu să te simţi pe deplin răsfăţată(rasfatat).